top of page
Vyhledat
Obrázek autoracultuslab

Resveratrol - tajemství zdraví a dlouhověkosti, které byste měli znát!

Aktualizováno: 10. 3. 2023



Resveratrol je přírodní polyfenol, který se nachází v hroznových slupkách, červeném víně, arašídech a některých dalších rostlinách. V poslední době se stal velmi populárním díky jeho antioxidačním a protizánětlivým vlastnostem a výzkumy naznačují, že by mohl mít pozitivní vliv na zdraví srdce, mozkových funkcí a dlouhověkost.


I když je resveratrol obsažen v některých potravinách, jeho množství je často velmi malé a konzumace potravin obsahujících vysoké množství resveratrolu může být problematická kvůli kaloriím nebo obsahu alkoholu v případě vína. Proto je vhodné užívat doplňky stravy obsahující resveratrol.


Immunity Complex od Cultus Lab obsahuje vysoké množství resveratrolu ve formě přírodního extraktu z hroznových slupek. Tento extrakt je kombinován s dalšími přírodními složkami, jako jsou vitamíny a minerály, které podporují imunitní systém a celkové zdraví těla.







Jednou z největších výhod užívání Immunity Complex od Cultus Lab je, že jedna kapsle obsahuje stejné množství resveratrolu jako 12 sklenic červeného vína. Tento doplněk stravy je ideální pro ty, kteří chtějí využít pozitivní účinky resveratrolu, ale nemohou a nechtějí pít velké množství alkoholu.


Kromě toho, Immunity Complex od Cultus Lab je vhodný pro vegany, což znamená, že je vyroben bez živočišných složek a není testován na zvířatech. Tento výrobek také obsahuje další antioxidanty a vitamíny, jako jsou vitaminy C, D3 a zinek, které podporují imunitní systém a chrání tělo před oxidativním stresem.


Vědci provádějí mnoho výzkumů, aby zjistili další potenciální výhody resveratrolu a přesněji určili jeho vliv na zdraví. Výzkumy naznačují, že resveratrol může pomoci snížit riziko srdečních onemocnění, zlepšit zdraví mozku a podporovat dlouhověkost.


Francouzský paradox je příkladem toho, jak resveratrol může mítpozitivní vliv na zdraví srdce. Tento paradox spočívá v tom, že lidé ve Francii konzumují vysoké množství tučných jídel, ale mají přesto nižší riziko srdečních onemocnění. Jako jednu z možných vysvětlení tohoto paradoxu se uvádí konzumace červeného vína, které obsahuje resveratrol a další polyfenoly. Tyto látky mají vlastnosti antioxidantů, což znamená, že chrání tělo před poškozením volnými radikály. Navíc resveratrol může pomoci snižovat hladinu škodlivého cholesterolu v krvi a zlepšovat pružnost cév, čímž předchází vzniku srdečních onemocnění.



Pro ty, kteří se snaží získat prospěšné účinky resveratrolu, může být doplňování stravy pomocí přípravků jako Immunity Complex od Cultus Lab vhodnou volbou. Tento přípravek obsahuje doporučené množství resveratrolu, stejně jako další antioxidanty a vitamíny, které podporují imunitní systém a zdraví celého těla.





618 zobrazení0 komentářů

댓글


bottom of page